Created with Sketch.
 • Les van professionele en internationale musici
 • Speel jouw muziek met de docent die bij je past
 • Alleen of samen in een band, orkest of koor

Lieke Loosjes

Over Lieke Loosjes

Hobo en instrumenten 'proeven'

Hobo spelen is cool! In mijn hobolessen zijn samenspel, muzikale expressie en improvisatie belangrijke onderdelen. Daarnaast komen alle technische aspecten van het hobospelen aan bod, zoals de ademtechniek en de houding.

Tarieven Bio Contact

Lessen van Lieke Loosjes

 • Instrumenten Proeven o.l.v. Lieke Loosjes 6-10 jaar

  Adviesleeftijd van 6-10 jaar.
  Wil je een instrument leren spelen, maar weet je nog niet goed welke? Dan is de cursus Instrumenten proeven waarschijnlijk wat voor jou! In deze cursus …

  Adviesleeftijd van 6-10 jaar.
  Wil je een instrument leren spelen, maar weet je nog niet goed welke? Dan is de cursus Instrumenten proeven waarschijnlijk wat voor jou! In deze cursus bekijk, beluister en bespeel je allerlei instrumenten: percussie, gitaar, keyboard/piano en strijk- en blaasinstrumenten. Samenspelen, improviseren en zingen horen er ook bij. De laatste les treed je op voor jouw familie en vriendjes om te laten zien wat je hebt geleerd.

 • Hoboles Lieke Loosjes

  In de hobolessen van Lieke zijn samenspel, muzikale expressie en improvisatie belangrijke onderdelen. Daarnaast komen alle technische aspecten van het hobospelen aan bod, zoals de ademtechniek en de houding. Naast …

  In de hobolessen van Lieke zijn samenspel, muzikale expressie en improvisatie belangrijke onderdelen. Daarnaast komen alle technische aspecten van het hobospelen aan bod, zoals de ademtechniek en de houding. Naast de gewone hobolessen is het voor gevorderde hoboïsten ook mogelijk om de kunst van het rietsnijden te leren. Door te leren hoe je een riet precies afstemt op je eigen behoefte, geef je nog meer verdieping aan je hobospel.

Tarieven

Tarieven per les zijn incl. btw.
Tarieven zijn excl. de jaarlijkse Muziekpakhuisbijdrage.
De groepstarieven zijn indicatief, afhankelijk van de grootte.

  Prive
30 min.
Prive
45 min.
Prive
60 min.
Groep
klein
Groep
groot
0 - 6 jaar          
6 - 13 jaar € 24 € 36 € 48 € 13,50  
13 - 21 jaar € 24 € 36 € 48    
21 jaar > € 28 € 42 € 56    

Contact

Schrijf je in voor je eerste vrijblijvende les, mail ons op info@muziekpakhuis.nl, of bel 020 627 02 02

Bio

Lieke Loosjes begon haar muzikale loopbaan met blokfluitlessen. Van haar 10de tot en met haar 16de speelde ze klarinet en es-klarinet. Toen ze 17 was, maakte zij de overstap naar de hobo.

In 2002 startte Lieke haar opleiding aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag. Hier kreeg zij les van Remco de Vries. Ze volgde lessen en masterclasses bij Ali Groen, Bart Schneemann, Maurice Bourque en Omar Zoboli. In 2006 sloot Lieke haar opleiding succesvol af. Lieke verleent veelvuldig haar medewerking aan verschillende orkesten en ensembles. Ook speelt zij regelmatig solo bij de concerten van diverse koren. Lieke is sinds 2015 mede eigenaar van het nieuw opgerichte begeleidingsorkest Accompagnato. 

Naast haar werk als uitvoerend musicus heeft Lieke ook een zeer brede en sprankelende lespraktijk. Naast individuele en groepslessen hobo geeft zij ook workshops, presentaties en lessen op het basisonderwijs.Recent heeft zijn de cursus Nascholing Cultuurdocent Primair Onderwijs afgerond.